Flere Alternativer til de Store Søgemaskiner

1 min read

Måske er du træt af at søge via Google, Bing eller en af de andre større søgemaskiner eller directories og føler, at du ikke får den infomation du søger. Så du googler efter alternative søgemaskiner og får de sædvanlige som Altavista og Yahoo.

Glem top ti, top hundrede eller top tusinde lister over hvilke søgemaskiner du skal brug. På searchengineindex.com finder du alle de lokale og nationale søgemaskiner på nettet. Mange er obskure og for mig totalt ukendte.

Er de bedre søgemaskiner end google? Det kommer an på hvad du leder efter, men for de emne bestemte lokale søgninger indenfor nicher er der større chance for at finde det du leder efter hos de alternative søgemaskiner.

Interesante søgemaskiner har deres egen lille niche for øje. Det er som at gå ind i den lokale købmandsforretning i stedet for at køre ud til det store google-indkøbscenter. Du føler dig hjemme og alting er lidt skævt og bulet, der lugter hyggeligt og varene er lidt støvede. For eksempel så tjekkede jeg Haiti søgemaskine sektionen og syntes de virker meget 1997, men jeg følte jeg fik et godt overblik over landets situation lige nu.

Flere Alternativer til de Store Søgemaskiner

0
%d bloggers like this: