Jetpack related posts og qTranslate-X hack | Miklas Njor

Jetpack related posts og qTranslate-X hack

Problem:
Jeg havde problemmer med at få Jetpack’s Related Posts til at fungere med qTranslate-X. Fejlen var, at Jetpacks Related Posts feature ikke oversatte indlægs overskriften eller link titel tags, og siden det her site er multilingual og mange af articlerne er på dansk og engelsk, så er dette et stort problem.

 Der er jo mange indstillinger i WordPress’ økosystem, så fejlen kan muligvis være et andet sted. Men efter en længere fejlfindings runde, hvor jeg slog indstillinger fra, slukkede for plugins og rensede cachen i WP, var jeg overbevist om, at fejlen lå i Jetpack. Det viste sig at løsningen var ret simpel, med den undtagelse, at den bliver overskrevet næste gang jeg opdaterer Jetpack pluginet.

På linie 3 i den code snippet nederst, der var den originale kode:

, hvilket betyder, at artiklens titel sendes tilbage til systemet uden alle HTML syntaxen. Men overskriften er ikke blevet internationaliseret, d.v.s. at systemet ikke tager højde for nogen som helst oversættelser af overskriften.

Løsningen
For at rette op på det, lægger du koden: __() rundt om $post_title så linien bliver til

Stedet du skal lave ændringen er: wp-content/plugins/jetpack/modules/related-posts/jetpack-related-posts.php på linie 697 (i version: 20150408 af pluginet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*