Ud for Islands Brygges Kulturhus stopper folk op midt i at lufte aftensmøgen og betragter et virvar af brændende sjippekæder, ildkugler, virvlende ildstave og sværd, der skærer den sommersure septemberluft itu, med en lyd af papir der rives over under vandet. Ud for Islands Brygges Kulturhus stopper folk op midt i at lufte aftensmøgen og betragter et virvar af brændende sjippekæder, ildkugler, virvlende ildstave og sværd, der skærer den sommersure septemberluft itu, med en lyd af papir der rives over under vandet.
title »

Ild i gøjlet – Camilla Lee og Cecilie Dusine

« Latest Images « « Home

Ild i gøjlet - Camilla Lee og Cecilie Dusine

Ud for Islands Brygges Kulturhus stopper folk op midt i at lufte aftensmøgen og betragter et virvar af brændende sjippekæder, ildkugler, virvlende ildstave og sværd, der skærer den sommersure septemberluft itu, med en lyd af papir, der rives over under vandet.

”Så skal vi også lige have jer, der ikke klappede første gang, til at give os en hånd”, skråler koregraf Cecilie Dusine, så hendes hoveddragt med palietter på størrelse med en femmer rasler. Artisterne er ved at øve en sidste gang med en capoeira trup ind søndagens opvisning på Nørrebro.

Hovedkvinden bag det hele – Camilla Lee – står på side-linien og betragter de optrædende. Hun fik interessen for den oldgamle ilddans tradition under en otte måneder lang tur i Sydamerika, i forbindelse med hendes projektopgave på Gøglerskolen i København.

Page stats:

Google +1: 1
Rate This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...
Ild i gøjlet - Camilla Lee og Cecilie Dusine

Discussion

No comments so far, would you like to comment on “Ild i gøjlet – Camilla Lee og Cecilie Dusine”

Ud for Islands Brygges Kulturhus stopper folk op midt i at lufte aftensmøgen og betragter et virvar af brændende sjippekæder, ildkugler, virvlende ildstave og sværd, der skærer den sommersure septemberluft itu, med en lyd af papir der rives over under vandet.

Tags: , , , , , , , ,
Client: Where2Go
Written on Thursday September 10th, 2009
Get email updates of new posts

Email: